NYHET

2018-04-11 Reseförpackning + tvål

NYHET

NYHET

2018-11-23 Mjukmedel Fin innovativt för dina känsliga material

 

Mjukgör ger en god doft och minskar statiskt elektricitet i dina plagg. Produkten är transperant och täpper inte till fibrerna "materialets förmåga att andas". Produkten verkar som ett balsam för textilfibrerna och minimerar risken för att fibrerna ska brytas av eller stå upp så att de samlar på sig damm.

 

Mjukmedel FIN med fördel användas till ull kashmir denim elastan siden spets och andra känsliga material  Mjukmedel Fin innehåller silkesextrakt som  vårdar fibrerna i dina plagg.  Mjukmedlet är högkoncentrerat  endast 10 ml per tvätt och är milt doftande av mimosa!

FIN mjukmedel är närproducerat och tillverkas i vackra Fjällbacka.

 

NYHET

2016-10-01 Nya tryck

Idag är en mycket speciell dag! Washologis alldeles egna flaskor i miljövänligare bioplast tillverkade i Ullared är nu klara.

Nu ska de screentryckas så etiketter är snart ett minne blott! Nu slipper jag importera flaskor från Holland (samt handetikettera vissa produkter:) det är ett bra steg i rätt riktning för miljön!

 

NYHET

2016-10-03 Mild Tvätt för små & känsliga

Mild tvätt för små & känsliga är ett miljövänligt och skonsamt tvättmedel med tillhörande mjukmedel. Produkterna är oparfymerade och passar bra för barnfamiljer eller för den med känslig hud. Som alla Washologis produkter är också dessa biologiskt nedbrytbara och närproducerade. PRODUKTSIDA

 

NYHET

2016-10-01 Ny Hemsida

Förändringar kan vara trevliga! Vi har en vision att konstant förbättra det vi kan. Från vårat miljöengagemang till vår kontakt med kunder och återförsäljare, för att kunna erbjuda bästa möjliga service. .... .....

 

Copyright © 2018 WASHOLOGI - All Rights Reserved - KONTAKT