Nya Lingerie Kit

Nya Lingerie Kit

WASHOLOGI's nya lingerie kit introducerar 2 nya produkter till sortimentet. 

Lingerie Wash & Linen Water Purity

Dessa produkter är perfekta för dig som vill värna om dina kläder. Använd Linen Water Purity för att fräscha upp dina kläder mellan tvättar, spraya i garderoben eller på alla hemmets textilier. Det som även är fantastiskt är att den dämpar statisk elektricitet, skönt va?

Vi har länge fått frågor från kunder om ett underklädestvättmedel, tidigare har vi bara kunnat hänvisa kunderna till vår Delicate Wash. Nu är vi däremot supernöjda att kunna berätta att underklädestvättmedlet Lingerie Wash går att handla hos oss. 

Lingerie Wash är ett enzymfritt tvättmedel med silkesextrakt och lanolin som vårdar och återfettar fibrerna. Tvättmedlet är även fritt från blekmedel och färgämnen så du slipper oroa dig för missfärgningar. 

Både Lingerie Wash och Linen Water Purity kommer i vår helt nya doft: Scent of Purity - White Lotus. Precis som många av er har Scent of Desire (längtan) varit min favorit i många år. Därför är jag otroligt nöjd att säga att detta är min nya favoritdoft! En otroligt mjuk doft med inslag av citrus som jag inte kan få nog utav!

Tillbaka till blogg

1 kommentar

Fantastiska!

wilhelm

Lämna en kommentar